Επιμένουν οι Μεξικανοί για Κουτίνιο

Επιμένουν οι Μεξικανοί για Κουτίνιο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πούμας για τον Κουτίνιο που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Νεότερο δημοσίευμα αναφέρει (δείτε το ΕΔΩ): “Μετά που πάγωσαν για λίγο οι συζητήσεις για να αποκτηθεί ο Μεξικανός τερματοφύλακας, Ραούλ Γκουτίνο, η Πούμας περιμένει τον ΑΠΟΕΛ να τον ελευθερώσει, για να μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα του Νταβίντ Πατίνο.

Σύμφωνα με το ESPN, μία πηγή που είναι κοντά στον σύλλογο, επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν, και το συμβούλιο της Πούμας πιστεύει ότι η κυπριακή ομάδα θα αφήσει ελεύθερο τον Κουτίνιο για να παίξει στην Liga MX”.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Ανδρέα Παρασκευά για την περίπτωση του Κουτίνιο, καθώς και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE