Επιμένουν οι Μεξικανοί για Κουτίνιο

Επιμένουν οι Μεξικανοί για Κουτίνιο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό αναφορικά με το ενδιαφέρον της Πούμας για τον Κουτίνιο που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Νεότερο δημοσίευμα αναφέρει (δείτε το ΕΔΩ): “Μετά που πάγωσαν για λίγο οι συζητήσεις για να αποκτηθεί ο Μεξικανός τερματοφύλακας, Ραούλ Γκουτίνο, η Πούμας περιμένει τον ΑΠΟΕΛ να τον ελευθερώσει, για να μπορέσει να ενσωματωθεί με την ομάδα του Νταβίντ Πατίνο.

Σύμφωνα με το ESPN, μία πηγή που είναι κοντά στον σύλλογο, επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν, και το συμβούλιο της Πούμας πιστεύει ότι η κυπριακή ομάδα θα αφήσει ελεύθερο τον Κουτίνιο για να παίξει στην Liga MX”.

Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Ανδρέα Παρασκευά για την περίπτωση του Κουτίνιο, καθώς και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE