Η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ο πιο πετυχημένος σύλλογος στο Boxing Day!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ ο πιο πετυχημένος σύλλογος στο Boxing Day!

Αποτελεί επισήμως τον πιο πετυχημένο σύλλογο στις αναμετρήσεις της Boxing Day αλλά δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανένα αφού μιλάμε για τη πολυνίκη ομάδα της Πρεμιερ Λιγκ. 

Άλλωστε αυτή η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στην Πρέμιερ Λιγκ, αμέσως μετά τον εορτασμό των Χριστουγέννων, είναι μια παραδοσιακή ποδοσφαιρική μέρα και «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την πρωτιά στην συγκεκριμένη κατηγορία. Για την ακρίβεια σε 25 αγώνες έχουν ηττηθεί μόλις δύο φορές, από τη Μίλντεσμπρο το 2002 με 3-1 και από την Στόουκ με 1-0 το 2015 ενώ σε 21 «γιορτινά» παιχνίδια, η Γιουνάιτεντ ήταν νικήτρια, ενώ έχει και δυο ισόπαλα αποτελέσματα. 

Ξεχωριστό στοιχείο αποτελεί πως και τη χειρότερη χρονιά της στην Πρέμιερ Λιγκ, την περίοδο 2013-2014, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες, είχε πάρει το τρίποντο απέναντι στη Χαλ με 3-2. 

Όμως δεν είναι η Γιουνάιτεντ μονάχα ο πιο πετυχημένος σύλλογος στην εποχή της Πρεμιερ Λιγκ αλλά γενικά, αφού σε σύνολο 92 ματς που έχουν διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, έχει 50 νίκες, 15 ισοπαλίες και μόλις 27 ήττες, με τις μελέτες να αφορούν τις τέσσερες κορυφαίες κατηγορίες της Αγγλίας. Στην έρευνα υπολογίζονται μόνο ομάδες που έχουν παίξει 15 ή περισσότερα ματς ανήμερα της Boxing Day από το 1888. 

Κατά πως φαίνεται λοιπόν τα Χριστούγεννα «ταιριάζουν» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η όποια ντύνεται… Άγιος Βασίλης για χάρη των φιλάθλων της και τους προσφέρει χαρές και επιτυχίες! 

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Κύπρος και Φινλανδία συνδέονται από ισχυρούς δεσμούς φιλίας - Συναντήθηκαν ΠτΔ και Στουμπ

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Φινλανδίας καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας κ. Αλεξάντερ Στουμπ, στο Ελσίνκι.

BEST OF TOTHEMAONLINE