O Γιεράι νίκησε τον καρκίνο, και επιστρέφει στην Αθλέτικ!

O Γιεράι νίκησε τον καρκίνο, και επιστρέφει στην Αθλέτικ!

Αυτές τις μέρες οι παίκτες του Κούκο Θιγάντα απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όλοι εκτός από έναν. Αυτός είναι ο κεντρικός αμυντικός, Γιεράι Αλβαρεθ, ο οποίος αφού νίκησε τον καρκίνο του προστάτη, δουλεύει ατομικά για να ανακτήσει την μυική μάζα που έχασε αυτό το διάστημα αλλά και τον αγωνιστικό ρυθμό.

Στο επόμενο ματς της Αθλέτικ, που είναι με την Αλαβές στο San Mames στις 6 Ιανουαρίου, ο 22χρονος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Θιγάντα και να παίξει δίπλα στον Αϊμερίκ Λαπόρτ, καθώς ο Νούνιεθ είναι τιμωρημένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.