Γυμνόστηθη προσπάθησε να κλέψει ομοίωμα του Χριστού - VIDEO

Γυμνόστηθη προσπάθησε να κλέψει ομοίωμα του Χριστού - VIDEO

Γυμνόστηθη επιχείρησε να κλέψει ομοίωμα του Χριστού από φάτνη την Δευτέρα 25/12, φωνάζοντάς «ο Θεός είναι γυναίκα».

Το περιστατικό σημειώθηκε σε φάτνη στη πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Euronews και πρόκειται για ακτιβίστρια μέλος των FEMEN.

Παρευρισκόμενοι, ανέφεραν ότι η γυμνόστηθη ακτιβίστρια αφού πήδηξε την πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης κινήθηκε προς τη φάτνη φωνάζοντας «ο Θεός είναι γυναίκα» ενώ αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο έπεσαν πάνω της πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε.

Όπως αναφέρει το Euronews, το περιστατικό συνέβη δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ομιλία του Πάπα, μπροστά από 50.000 πιστούς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Euronews:

 

*Κεντρική φωτογραφία από ρεπορτάζ του Euronews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.