Η «καψούρα» διαρκείας…

Η «καψούρα» διαρκείας…

Είναι μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αρκετά χρόνια. Το 2013 αποφάσισε να ενταχθεί στην Κράσνονταρ για να εξελιχθεί. Στη Ρωσία έκανε σπουδαία παιχνίδια, αλλά την Κύπρο δεν την ξεχνά ποτέ. Φαίνεται περνούσε καλά!

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε αγαπά την Ανόρθωση Αμμοχώστου, και ο κόσμος λατρεύει τον ίδιο, διότι ξέρει να αναγνωρίζει τις ποδοσφαιρικές αξίες που πατούν το «χορτάρι» του γηπέδου.

Ο Κολομβιανός αποτελεί «καψούρα» διαρκείας για όλους στο «ΠΑΠ», και όπως λέει και ένας φίλος, μήπως θα έπρεπε ο Άγιος Βασίλης να φέρει αυτόν σε ένα «πακετάκι» δώρου με την έλευση της νέας χρονιάς;

Δύσκολα, αλλά…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE