ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Η κατάσταση του οδηγού του λεωφορείου και των υπόλοιπων επιβατών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Η κατάσταση του οδηγού του λεωφορείου και των υπόλοιπων επιβατών

Στο νέο θανατηφόρο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 24/12, δυστυχώς έχασε τη ζωή του ο Διονύσιος Γεωργίου, 43 ετών, κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος άφησε πίσω του δύο παιδία και τη σύζυγό του.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5.50μ.μ., στον παλαιό δρομο Λευκωσίας -Λάρνακας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος Διονύσης Γεωργίου, συγκρούστηκε με λεωφορείο, το οποίο οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα έξι πρόσωπα.

Από τη σύγκρουση, ο 43χρονος παγιδεύτηκε εντός του οχήματός του. Για τον απεγκλωβισμό του, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επίσης, από το δυστύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου καθώς και τέσσερις από τους επιβάτες του.

Μεταφέρθηκαν όλοι στο Γενικό Νοσοκομείο ευκωσίας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.