ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΑΤΣΙΑ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επιβάτες του λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΑΤΣΙΑ: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επιβάτες του λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο επιβάτες του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 24/12 στο ύψος στης Carlsberg, κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, δύο άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο την ώρα που συνέβη το τροχαίο, διακομίστηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας ώστε να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρη η κατάσταση της υγείας τους.

Ο οδηγός του λεωφορείου από την άλλη, ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι θα μεταφερθεί και αυτός στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο μεταξύ, ο δρόμος Ηλιούπολης – Καλλιθέας (παλαιός δρόμος Λευκωσίας – Λάρνακας, στο ύψος της Carlsberg), όπου συνέβη το τροχαίο, παρέμεινε κλειστός ώστε να διενεργηθούν εξετάσεις από την Αστυνομία.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται από τον αυτοκινητόδρομο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE