ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 44χρονου– Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 44χρονου– Καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του 44χρονου θύματος του δυστυχήματος που σημειώθηκε γύρω στις 17:40 στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας.

Πρόκειται για τον Διονύσιο Γεωργίου εξ Ελλάδος, μόνιμο κάτοικο Κύπρου (είχε κυπριακή άδεια οδήγησης).

Ο θανών καταλείπει σύζυγο και δυο παιδιά.

Το ThemaOnline μεταδίδει τα στοιχεία του θανόντος, αφού πρώτα βεβαιώθηκε ότι ενημερώθηκαν οι οικείοι του.

Τα μέλη της τροχαίας που είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο τροχαίο, διαπίστωσαν ότι υπήρχε παιδικό κάθισμα στο όχημα και είχαν κάνει προληπτικά έρευνα στους γύρω χώρους του δυστυχήματος. Κατόπιν της σχετικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ήταν ο μοναδικός επιβαίνοντας στο όχημα.

Ο Θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένειά του που βιώνει ανείπωτη τραγωδία τέτοιες ημέρες…

Φάνης Μακρίδης

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ – Χ. ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Είχαν τυφλωθεί από το αέριο του αερόσακου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE