Προσεχώς η επέκταση με Μπρούνο!

Προσεχώς η επέκταση με Μπρούνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα “γαλαζοκίτρινα” στέκια της Λεμεσού, λένε ότι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους είναι έτοιμος να κρατήσει και τη νέα χρονιά τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει οψιόν ανανέωσης για συν ένα χρόνο και όλα δείχνουν ότι ο Μπαλταζάρ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ και τη νέα χρονιά αφού η διοίκηση της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένη με το έργο που επιτελεί μέχρι τώρα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής ο οποίος αγωνιστική με αγωνιστική δείχνει το έργο του στον Λεμεσιανό σύλλογο, ενώ έδειξε ότι μπορεί να φτιάξει και μια πολύ καλή ομάδα με σωστή δομή και βάση η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Όλα τα πιο πάνω στοιχεία φυσικά έχουν κερδίσει τους πάντες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να επεκτείνουν την συνεργασία μαζί με τον Πορτογάλο κόουτς.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE