Οι ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη στους «16» του Champions League

Οι ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη στους «16» του Champions League

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το… παζλ των «16» του φετινού Champions League. Δείτε ποιες είναι οι 12 ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη, γνωρίζοντας, μάλιστα, τους επτά από τους οκτώ ισχυρούς της κλήρωσης! 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βασιλεία, Ρόμα και Γιουβέντους προκρίθηκαν το βράδυ της Τρίτης (5/12) στους «16» του Champions League, ακολουθώντας, έτσι, την Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, το… παζλ συμπληρώνεται σιγά σιγά, αφού τα τέσσερα πρώτα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ολοκληρώθηκαν και μία μέρα πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων, είναι γνωστές οι 12 από τις 16 ομάδες των νοκ-άουτ. 

Όπως, επίσης και οι επτά από τους οκτώ ισχυρούς της κλήρωσης, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (11/12) το μεσημέρι. 

Να σημειώσουμε, δε, πως στο Europa League συνεχίζουν Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σέλτικ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ Μπενφίκα, Άντερλεχτ, Καραμπάγκ και Ολυμπιακός μένουν εκτός Ευρώπης. 

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: 

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 
Παρί Σεν Ζερμέν
Ρόμα
Μπαρτσελόνα
Λίβερπουλ ή Σεβίλλη ή Σπαρτάκ Μόσχας
Μάντσεστερ Σίτι
Μπεσίκτας
Τότεναμ 

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ 

Βασιλεία 
Μπάγερν Μονάχου 
Τσέλσι 
Γιουβέντους 
Λίβερπουλ ή Σεβίλλη ή Σπαρτάκ Μόσχας 
Σαχτάρ ή Νάπολι 
Πόρτο ή Λειψία 
Ρεάλ Μαδρίτης

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE