Μάχη Καϊάφα – Τιμούρ

Μάχη Καϊάφα – Τιμούρ

Στο Poll που ανέβασε η ιστοσελίδα μας το βράδυ της Τρίτης (5/12) για το ποιον προπονητή θέλουν να δουν οι φίλοι της Ομόνοιας να κάθεται στον «ηλεκτρικό» πάγκο του «τριφυλλιού», ο Κωστάκης Καϊάφας και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι δύο προπονητές που είναι πρώτοι στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προηγείται με 37% ενώ ακολουθεί ο Κωστάκης Καϊάφας με 24%. Και ενώ η “μάχη” συνεχίζεται και γίνεται εντονότερη, εσείς μπορείτε να βάζετε την δική σας ψήφο για το ποιον προπονητή προτιμάτε να δείτε στην τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” μετά την αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ψηφίστε ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE