ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Αθώος ο ταγματάρχης – Δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του στρατιώτη λέει η Αστυνομία

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Αθώος ο ταγματάρχης – Δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του στρατιώτη λέει η Αστυνομία

Από την Πέμπτη 30/11, ο αξιωματικός της Ε.Φ. που καταγγέλθηκε από φαντάρο ότι τον ξυλοκόπησε, ανέλαβε και πάλι καθήκοντα, αφού μετά από έρευνα που διενεργήθηκε, δεν προέκυψε οτιδήποτε σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του «Πολίτη», αναφέρει ότι, από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία μετά από εντολή του Γενικού Εισαγγελέα, προέκυψε ότι οι ισχυρισμοί του εθνοφρουρού δεν ευσταθούν, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό σε βάρος του αξιωματικού.

Να σημειωθεί ότι ο φάκελος της υπόθεσης, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται ο δημοσιογράφος Σωτήρης Παρούτης, ο οποίος υπογράφει το ρεπορτάζ, έχει διαβιβασθεί στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για τα περεταίρω από τις 22 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία από τον εθνοφρουρό έγινε στις 13 Νοεμβρίου, προκαλώντας αντιδράσεις, τόσο από το Υπ. Άμυνας όσο και από το ΓΕΕΦ το οποίο διέταξε, με βάση τους στρατιωτικούς κανονισμούς, στρατιωτική ανάκριση θέτοντας εκτός υπηρεσίας τον αξιωματικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE