Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις
Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από τους πυροβολισμούς οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι πιο συγκεκριμένο γνωστό.
Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ ήταν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

