Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις…

Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις…

Όλες οι ομοσπονδίες και οι Ενώσεις της χώρας καλούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στο σύνολο των αθλητικών εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν μέχρι τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μνήμη των αδικοχαμένων συμπολιτών στη Δυτική Αττική.

Αυτή την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι η αθλητική ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής από τις πλημμύρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE