Οι οργανωμένοι ενημερώνουν για τα εισιτήρια

Οι οργανωμένοι ενημερώνουν για τα εισιτήρια

Με μήνυμα του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

“Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαθέσιμα από αύριο σε όλα τα κλιμάκια.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΒΑΜΜΕΝΑ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE