LIFESTYLE

Χώρισε το πιο δημοφιλές ραδιοφωνικό ζευγάρι της Κύπρου!

Χώρισε το πιο δημοφιλές ραδιοφωνικό ζευγάρι της Κύπρου!

Για πολλά χρόνια μας κρατούσαν συντροφιά μέσω ραδιοφώνου ενώ έφτασαν να έχουν και τη δική τους εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του MEGA Κύπρου.

  Έχουν φανατικό κοινό που όλα αυτά τα χρόνια τους άκουγε και τους ακολουθούσε φανατικά. Η «μεταγραφή» τους από τον SUPER FM στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 σχολιάστηκε έντονα ενώ πλέον ήρθε η ώρα που το ζευγάρι τράβηξε προς το παρόν χωριστούς δρόμους. Ο λόγος για τον Γιώργο Ρούσσο και το ραδιοφωνικό του «ταίρι» Μέμνων Σωτηρέλλης. Η πρόσφατη απόλυση τους από τον ΑΝΤ1 «ήχησε» άσχημα στα αυτιά των ακροατών τους και φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο καθένας να ακολουθήσει τη δική του πορεία. Έτσι λοιπόν ο Μέμνων Σωτηρέλλης από τη Δευτέρα 30/10 ανήκει στο δυναμικό του SFERA και έκανε ήδη την πρώτη του εκπομπή με καλή παρέα. Συντροφιά μας λοιπόν τα πρωινά ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός θα έχει τον Μαρίνο Νομικό αλλά και την Έλενη Σιδερά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top