Εθνική Φρουρά: Κρυώνουν τα βράδια οι οπλίτες – Η θέση του Υπουργού Άμυνας για τα μανίκια

Εθνική Φρουρά: Κρυώνουν τα βράδια οι οπλίτες – Η θέση του Υπουργού Άμυνας για τα μανίκια

Κρυώνουν τα βράδια στην σκοπιά οι φαντάροι και διαμαρτύρονται ότι δεν τους έχουν χορηγηθεί ακόμη τα χειμερινά τζάκετ και τα αδιάβροχα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι φαντάροι διαμαρτύρονται ότι πλησιάζει ο Νοέμβριος και πηγαίνουν στην σκοπιά με τα μανίκια επάνω όπως προβλέπεται. Μιλώντας στην εφημερίδα ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης ξεκαθάρισε ότι στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές έχουν ήδη παραδοθεί τα χειμερινά. Αναφορικά με τους υπόλοιπους στρατιώτες που υπηρετούν στο εσωτερικό, δηλαδή σε χαμηλό υψόμετρο εξήγησε ότι σύμφωνα με διαταγή τα μανίκια πρέπει να παραμένουν πάνω μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, υπογράμμισε, πως αν επικρατεί ψύχρα και κάποιος στρατιώτης κατεβάσει τα μανίκια δεν θα έχει επιπτώσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE