Εθνική Φρουρά: Κρυώνουν τα βράδια οι οπλίτες – Η θέση του Υπουργού Άμυνας για τα μανίκια

Εθνική Φρουρά: Κρυώνουν τα βράδια οι οπλίτες – Η θέση του Υπουργού Άμυνας για τα μανίκια

Κρυώνουν τα βράδια στην σκοπιά οι φαντάροι και διαμαρτύρονται ότι δεν τους έχουν χορηγηθεί ακόμη τα χειμερινά τζάκετ και τα αδιάβροχα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», οι φαντάροι διαμαρτύρονται ότι πλησιάζει ο Νοέμβριος και πηγαίνουν στην σκοπιά με τα μανίκια επάνω όπως προβλέπεται. Μιλώντας στην εφημερίδα ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης ξεκαθάρισε ότι στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές έχουν ήδη παραδοθεί τα χειμερινά. Αναφορικά με τους υπόλοιπους στρατιώτες που υπηρετούν στο εσωτερικό, δηλαδή σε χαμηλό υψόμετρο εξήγησε ότι σύμφωνα με διαταγή τα μανίκια πρέπει να παραμένουν πάνω μέχρι την 1η Νοεμβρίου. Ωστόσο, υπογράμμισε, πως αν επικρατεί ψύχρα και κάποιος στρατιώτης κατεβάσει τα μανίκια δεν θα έχει επιπτώσεις. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Πορτογαλίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Λουί Μοντενέγκρο, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στη Λισαβόνα, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί ολιγόωρη επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE