Το καθεστώς των Βάσεων μετά το Brexit συζήτησε ο Ακιντζί με τον Υπατο Αρμοστή της Βρετανίας

Το καθεστώς των Βάσεων μετά το Brexit συζήτησε ο Ακιντζί με τον Υπατο Αρμοστή της Βρετανίας

Το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο μετά το Brexit συζήτησε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί με τον Βρετανό Ύπατο Αρμοστή Μάθιου Κιντ. Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρόσκλησης του κ. Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στη συνάντηση ο κ. Ακιντζί ανέφερε στον Υπατο Αρμοστή ότι με βάση τις συνθήκες του `60, οι Τ/κ έχουν λόγο στο θέμα των Βάσεων και οι απόψεις τους πρέπει να ακουστούν. Στη συνάντηση συζητήθηκε ακόμη το θέμα των `διακρίσεων` κατά των Τ/κ εργαζομένων στις Βάσεις, διακρίσεις, όπως λέχθηκε, που περιλαμβάνονται σε κάποια έγγραφα της "ελληνοκυπριακής διοίκησης΄`. Λέχθηκε ακόμη ότι τα δικαιώματα των Τ/κ πρέπει να γίνουν σεβαστά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για έξοδο του ΗΒ από την ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE