Νέο μήνυμα για το γήπεδο της Λεμεσού!

Νέο μήνυμα για το γήπεδο της Λεμεσού!

> style="text-align: justify"> >

Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΚΟΑ εξάγγειλε δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του νέου γηπέδου της Λεμεσού, καθώς έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες και ο οργανισμός είναι έτοιμος να βγει σε προσφορές για το έργο.

«Μεγάλη εβδομάδα για τους φίλαθλους της Λεμεσού και όχι μόνο η επόμενη. Ένα όνειρο δεκαετιών πάει να γίνει πραγματικότητα». Το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος είχε ο οποίος είχε σημαντική συμβολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες το τελευταίο διάστημα, με πρωινή του ανάρτηση στέλνει ακόμη ένα αισιόδοξο μήνυμα για το γήπεδο:«Μεγάλη εβδομάδα για τους φίλαθλους της Λεμεσού και όχι μόνο η επόμενη. Ένα όνειρο δεκαετιών πάει να γίνει πραγματικότητα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE