Έτσι καλωσόρισαν την μπέμπα οι συνεργάτες της Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι καλωσόρισαν την μπέμπα οι συνεργάτες της Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλο το κυπριακό τηλεοπτικό κοινό ανυπομονούσε για την γέννηση της κόρης της αγαπημένης παρουσιάστριας Χριστιάνας Αριστοτέλους και του διεθνή άσσου της Εθνικής Κύπρου και του ΑΠΟΕΛ Γιώργου Εφραίμ.

Η είδηση το πρωί του Σαββάτου (7/10) για την άφιξη της Αριστοτέλους στο μαιευτήριο έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Όπως ήταν φυσικό φίλοι και συνεργάτες του ζεύγους έσπευσαν στο μαιευτήριο για να επισκεφθούν την αγαπημένη παρουσιάστρια και το νέο μέλος της οικογένειας. Οι συνεργάτες της Αριστοτέλους την επισκέφθηκαν, παίρνοντας μαζί και το δώρο της μικρής που δεν ήταν άλλο από ένα χαριτωμένο αρκουδάκι διακοσμημένο με μπαλόνια σε ροζ χρώμα. Και για του λόγου το αληθές, παρουσιάζουμε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάρης Παπαθεοχάρους στο story του στο Instagram, την Κυριακή 8/10. Εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στην μπέμπα να είναι γερή και δυνατή και πάντα με υγεία!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE