ΠΑΦΟΣ: 4 Σκύλοι μεγάλης αξίας το νέο θύμα κλοπής- Το ανακάλυψε με το πρώτο φως του ήλιου

ΠΑΦΟΣ: 4 Σκύλοι μεγάλης αξίας το νέο θύμα κλοπής-  Το ανακάλυψε με το πρώτο φως του ήλιου

Την κλοπή τεσσάρων κυνηγετικών σκύλων κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης τους στην Επαρχία Πάφου, αναφέροντας ότι οι σκύλοι είναι αξίας 7.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τους τέσσερις σκύλους του ο ιδιοκτήτης τους φύλαγε σε αγροτική περιοχή στο Μέσα Χωριό, ωστόσο σήμερα το πρωί κατήγγειλε την εξαφάνισή τους. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE