Ήθελαν να κάψουν το «σπίτι» των οργανωμένων Απολλωνιστών!

Ήθελαν να κάψουν το «σπίτι» των οργανωμένων Απολλωνιστών!

Απόπειρα εμπρησμού στην Λεμεσό! Κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο σπίτι των οργανωμένων οπαδών του Απόλλωνα.

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, ενημερώθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό όπου και βρίσκεται το οίκημα.

Προτού φτάσει η υπηρεσία, η φωτιά κατασβέστηκε από κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο. Ευτυχώς, δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός, ενώ ο χώρος υπέστει υλικές ζημιές, αν και η φωτιά δεν εισήλθε εντός του κτηρίου.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE