Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της Λεμεσού

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της Λεμεσού

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», και όπως ανέφερε στις αρχικές του δηλώσεις για το γηπεδικό της Λεμεσού, σημειώθηκαν εξελίξεις αφού εχουν πάρει τα τελικά έγγραφα για το γήπεδο στο Κολόσσι.

Οι δηλώσεις του Κλεάνθη Γεωργίαδη:

«Μετά από πολλά προβλήματα και πολλές δυσκολίες που βρήκαμε, την Τετάρτη (27/9), έχουμε πάρει τα τελικά έγραφα και σχέδια από τον έπαρχο Λεμεσού, για το γήπεδο στο Κολόσσι.

Είμαστε στο τελευταίο στάδιο του ελέγχου των σχεδίων και εγράφων, θα ελεγχτούν από γενικό λογιστήριο, και γενικό ελεγκτή και πρώτα ο θεός είμαστε έτοιμοι να προκυρήξουμε το έργο.»

Πότε ξεκινάνε τα έργα; « Υπάρχει μια διαδικασία, είναι Ευρωπαϊκός διαγωνισμός, πρέπει να προκηρυχτεί για 45μέρες, μετά πρέπει να αξιολογηθεί, ένας ρεαλιστικός στόχος, θα ήταν ότι από την προκήρυξη εντός δύομισι με τρεις μήνες πρέπει να μπουν οι μπουλντόζες μέσα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE