Ανασχηματισμός στον…πάγο μέχρι νεωτέρας- Οι σκέψεις του ΠτΔ και οι πιέσεις
«Ο χρόνος δεν έχει ακόμη ωριμάσει», αναφέρουν πηγές από το Προεδρικό, σχετικά με τον ανασχηματισμό που υπάρχει στην περιρρέουσα εδώ και μήνες.
Από το βράδυ του Σαββάτου, βγήκε προς τα έξω, ότι ο τέταρτος διαιτητής Λεόντιος Τράττος ήταν αυτός που ενημέρωσε -από το σύστημα ενδοεπικοινωνίας- τον Λούκα Σωτηρίου, για την κίνηση του Ρεζέντε με το χέρι πάνω σε παίχτη της ΑΕΚ.
Με αποτέλεσμα ο έμπειρος ρεφ, να γίνει «κόκκινο πανί» (θυμήθηκαν και την παλιά ιστορία με την Πέγεια το 2009) για τους υποστηρικτές της ΑΕΛ.
Νεότερη πληροφόρηση πάντως λέει άλλα. Ότι δεν είναι ήταν ο Τράττος που «κάρφωσε» τον Ρεζέντε, αλλά ο πρώτος βοηθός διαιτητής του ματς Μιχάλης Σωτηρίου.
Όπως και να το κάνουμε, είναι άδικο για τον οποιοδήποτε επαγγελματία, να δέχεται κριτική για κάτι που δεν έπραξε ο ίδιος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις