ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Οχήματα άρπαξαν φωτιά μετά την σύγκρουση - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα - Οχήματα άρπαξαν φωτιά μετά την σύγκρουση - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο πρόσωπα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ώρα 19.13 την Κυριακή 17/9 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Scoda Yeti και Mercedes E220 μετά από τροχαίο δυστύχημα στο δρόμο Καντού προς Σούνι, στην επαρχία Λεμεσού.

Το αρχικό μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ανάφερε για εγκλωβισμένα άτομα σε οχήματα μετά από τροχαίο. Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού συνοδευόμενο με πυροσβεστικό όχημα. Οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα απεγκλωβίστηκαν πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Οι επιβάτες του 2ου οχήματος (οδηγός και συνοδηγός) μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λεμεσού. Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Η πυροσβεστική Υπηρεσία περιορίστηκε στην κατάσβεση των οχημάτων. Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω της τροχαίας σύγκρουσης και διαρροής καυσίμων. *Η πιο κάτω φωτογραφία από την σκηνή δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  Φωτογραφία του Kleanthis Michael.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Απόφαση Υπουργικού για ΤΑΚΑΤΑ: Πειθαρχική έρευνα κατά του πρώην Διευθυντή του ΤΟΜ

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την Τετάρτη τον διορισμό ερευνώντος λειτουργού για να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες του τέως Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ) Γιάννη Νικολαΐδη, μετά και το πόρισμα για τους αερόσακους Takata, που συνέταξε η Ερευνητική Επιτροπή.

BEST OF TOTHEMAONLINE