«Πλήγμα» στην Ανόρθωση για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ

«Πλήγμα» στην Ανόρθωση για το ματς με τον ΑΠΟΕΛ

Να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα θέλει η Ανόρθωση, ωστόσο, τα «εμπόδια» στον Ρόνι Λέβι αυξάνονται. Μετά τον Μπανταλόφσκι, εκτός βρίσκεται και ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας, και δεν κατάφερε να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Ισραηλίτη τεχνικού.

Έτσι, στην «κυρία» πηγαίνουν για ολική αλλαγή στην δεξιά πλευρά, με τους Σιβού και Αμπντουλάγιεβ να παίρνουν φανέλα βασικού. Αρκετά πιθανό είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Οικονομίδης, ενώ μπορεί να δούμε και 4-4-2 με τους Σισέ και Καμαρά ως δίδυμο στην επίθεση της Ανόρθωσης, ενώ τα «φτερά» θα καλύψουν ο Καλό με τον Αζέρο που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις σε όλους.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE