ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

ΕΛΒΕΤΙΑ: Δεκάδες τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην πόλη Άντερματ, στην Ελβετία(σ.σ. την Δευτέρα 11/9), όπως μεταδίδει το Reuters. Ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για περίπου 30 τραυματίες.

To Άντερματ είναι ορεινή πόλη στο Καντόνι του Ούρι. Οι Αρχές δεν έχουν δώσει πληροφορίες για την σοβαρότητα της κατάστασης υγείας των τραυματιών, όμως ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει πως ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 27. Από CNN Greece *Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.