ΚΥΠΡΟΣ: Παριστάνουν τους μπογιατζήδες και ξαφρίζουν σπίτια – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Παριστάνουν τους μπογιατζήδες και ξαφρίζουν σπίτια – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Με αφορμή περιστατικό κλοπής από κατοικία που διαπράχθηκε την Κυριακή (10/9) το απόγευμα στην επαρχία Λάρνακας, η Αστυνομία καλεί εκ νέου το κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό.

Συγκεκριμένα, δύο άγνωστα πρόσωπα ηλικίας 30-35 ετών, με δύο παιδιά ηλικίας 8-10 ετών, αφού εισήλθαν σε οικία 77χρονης και 78χρονου, ανέφεραν ότι μπογιατίζουν σπίτια και ρώτησαν τους ηλικιωμένους αν ήθελαν να τους μπογιατίσουν το σπίτι τους εξωτερικά. Στη συνέχεια στην οικία μετέβη ακόμα μία γυναίκα ηλικίας 30 περίπου ετών, η οποία προσφέρθηκε να βοηθήσει την 77χρονη να φτιάξουν καφέ, ενώ ο άντρας μαζί με το ένα παιδί ζήτησαν να πάνε τουαλέτα. Ακολούθως, αναχώρησαν όλοι βιαστικά από την οικία και ανέφεραν ότι θα πήγαιναν να φέρουν μπογιές. Στη συνέχεια ο 78χρονος, διαπίστωσε ότι στο υπνοδωμάτιο το συρτάρι του κομοδίνου ήταν ανοικτό και έλειπαν έξι χιλιάδες ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι πολίτες, σε περίπτωση που τους προσεγγίσουν κάποια από τα εν λόγω πρόσωπα, να μην τα εμπιστευτούν. Παρακαλείται γενικά το κοινό, εάν περιέλθει στην αντίληψή του οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση που φαίνεται να σχετίζεται με τα κρούσματα αυτά ή παρόμοιας φύσης, να επικοινωνεί με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE