Κάλεσμα Λαβρόφ στις ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση στην κρίση με τη Β. Κορέα

Κάλεσμα Λαβρόφ στις ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση στην κρίση με τη Β. Κορέα

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε σήμερα με τον Αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον ότι η Μόσχα θεωρεί ότι η επιβολή περαιτέρω κυρώσεων εις βάρος της Βόρειας Κορέας είναι «αντιπαραγωγική και επικίνδυνη».

«Ο Λαβρόφ υπογράμμισε ξανά την απουσία εναλλακτικών από τις πολιτικούς και διπλωματικούς οδούς για να ξεπεραστούν οι εντάσεις στην χερσόνησο της Κορέας και την ανάγκη αποφυγής οποιονδήποτε στρατιωτικών μέτρων που μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου. «Η Ρωσία πιστεύει ότι η άσκηση πίεσης στη Βόρεια Κορέα με την επιβολή επιπλέον κυρώσεων είναι αντιπαραγωγική και επικίνδυνη», πρόσθεσε το ρωσικό ΥΠΕΞ. Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE