Πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια!

Πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και πέντε χρόνια!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Έλληνας, να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης μιας και κρίθηκε ένοχος σε αδικήματα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Το ποσό που ο Έλληνας φέρεται να έχει αποσπάσει είναι πέραν του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Διαβάστε περισσότερα στο: ThemaSport  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE