Χαμός με τους τροχονομικούς ελέγχους στη Λεμεσό - Είδαν απ' όλα οι αστυνομικοί της Τροχαίας

Χαμός με τους τροχονομικούς ελέγχους στη Λεμεσό - Είδαν απ' όλα οι αστυνομικοί της Τροχαίας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, πραγματοποίησαν την Τρίτη 29/8 μεταξύ των ωρών 8π.μ. – 5μ.μ., τροχονομικούς ελέγχους στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν 259 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 78 αφορούσαν παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και οι 82 αφορούσαν χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ μοτοσικλετιστής εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 232 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ. Επίσης, οδηγός αυτοκινήτου εντοπίστηκε δύο φορές να παραβιάζει κόκκινο σηματοδότη στο ίδιο σημείο σε διαφορετικό χρόνο και καταγγέλθηκε. Παράλληλα, συνελήφθηκε καταζητούμενο πρόσωπο εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για ποινικά αδικήματα, ενώ οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού και ασφάλεια. Επιπρόσθετα, νεαρό πρόσωπο εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος και χωρίς πινακίδες εγγραφής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE