Η αποκάλυψη για το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη

Η αποκάλυψη για το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη

Μια αποκάλυψη θέλησε να κάνει στην εφημερίδα Espresso η Μαίρη Μπάρκουλη, η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το αινιγματικό δημόσιο μήνυμα του γιου της, Νίκου που έγραψε για τη Ζωή Λάσκαρη, πως ήταν η γυναίκα που τον μεγάλωσε, η Μαίρη Μπάρκουλη εξομολογήθηκε συγκινημένη στην εφημερίδα το μυστικό που κρατούσαν οι δυο γυναίκες για πολλά χρόνια. Η Μαίρη Μπάρκουλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Νικόλας ήταν και “παιδί” της! Τον πρωτοείδε σε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο “Αν θυμηθείς στο όνειρό μου” και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του. Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE