ΕΛΑΜ: Λίστα με τέσσερις υποψήφιους για τις Προεδρικές – Μετά το καλοκαίρι η απόφαση

ΕΛΑΜ: Λίστα με τέσσερις υποψήφιους για τις Προεδρικές – Μετά το καλοκαίρι η απόφαση

Λίστα με τέσσερις υποψηφίους έχει διαμορφώσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αναφορικά με τις Προεδρικές Εκλογές.

Του Τάσου Χριστοδούλου Το κόμμα θα λάβει τις αποφάσεις του εντός Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και αφού πρώτα συνέλθει το 11μελες Πολιτικό Συμβούλιο. Ακολούθως ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων που θα προκριθούν θα τεθούν προς έγκριση στην Κεντρική Επιτροπή. Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΛΑΜ, τον περασμένο Ιούνιο, έλαβε απόφαση για αυτόνομη κάθοδο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δυο εκ των τεσσάρων ατόμων που βρίσκονται σε συζητήσεις για να κατέλθουν ως Προεδρικοί υποψήφιοι είναι εξωκομματικοί με τον έναν να είναι ακαδημαϊκός. Την λίστα των τεσσάρων, συμπληρώνουν δυο στελέχη του κόμματος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πληροφορίες φέρουν συγκεκριμένα επιτελεία να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τις αποφάσεις του Ε.ΛΑ.Μ θεωρώντας ότι ενδεχομένως να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά την δική τους υποψηφιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE