ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάνω από 400 χάπια είχε στην κατοχή του 63χρονος – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πάνω από 400 χάπια είχε στην κατοχή του 63χρονος – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

Πακέτα τσιγάρα που πιστεύεται ότι είναι λαθραία και αριθμός χαπιών, πιθανόν απαγορευμένων, εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 29/7 στην κατοχή 63χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν νωρίς το απόγευμα, στην Λευκωσία, τον 63χρονο και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 71 πακέτα τσιγάρα και 448 χάπια. Ο 63χρονος και τα κατασχεθέντα προϊόντα, παραδόθηκαν σε τελωνειακούς λειτουργούς, οι οποία ανέλαβαν για τα περαιτέρω.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE