ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 73χρονος ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς – Μαρτυρία τον «έστειλε μέσα»

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 73χρονος ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς – Μαρτυρία τον «έστειλε μέσα»

Στη σύλληψη 73χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Πάφου, προχώρησε την Κυριακή 29/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πυρκαγιάς που ξέσπασε την ίδια μέσα σε περιοχή της επαρχίας Πάφου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής 29/7, στην τοποθεσία «Ηλιακός», του χωριού Κρήτου Τέρρα, της επαρχίας Πάφου. Στη σκηνή έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέκαψε τρία δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 73χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE