ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν «φύλλο και φτερό» εξοχικό Λευκωσιάτη στον Πρωταρά – Το λάθος που έκανε ο 30χρονος

Έκαναν «φύλλο και φτερό» εξοχικό Λευκωσιάτη στον Πρωταρά – Το λάθος που έκανε ο 30χρονος

Ηλεκτρονικά είδη και άλλα αντικείμενα αξίας 14,500 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από εξοχική κατοικία στον Πρωταρά ιδιοκτησίας 30χρονου από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 30χρονο τη Λευκωσία, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25 – 26/7/2017 και ωρών 21.30 – 00.30 διαρρήχθηκε η εξοχική κατοικία του στον Πρωταρά και κλάπηκαν από μέσα διάφορα προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικά είδη αξίας 14,500 χιλιάδων ευρώ. Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη σκηνή όπου ύστερα από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία από το παράθυρο του μπάνιου που αφέθηκε ανοικτό. Στην κατοικία δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας, ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Επεισόδια στη Λεμεσό: Οκτώ συλλήψεις για την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών

Καταζητείται 33χρονος - Τον είδαν με πιστόλι στο χέρι - Οπλοστάσιο το αυτοκίνητο που εγκατέλειψε



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top