Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι της ελληνικής Showbiz! Τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου

Χωρισμός «βόμβα» για ζευγάρι της ελληνικής Showbiz! Τραβούν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τον χωρισμό του Δημήτρη Αποστόλου από τη Μάγδα Πένσου. Το ζευγάρι είχε ξαναμείνει στο παρελθόν χώρια, παρ' όλα αυτά έδωσαν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο αγοράκια.

Μετά τις φήμες περί χωρισμού του γνωστού ζευγαριού της σόουμπιζ ήρθε και η επιβεβαίωση. Μετά από 12 χρόνια γάμου και απόκτησης δύο γιων το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους εκπλήσσοντας τον περίγυρό του. Η Μάγδα Πένσου και ο Δημήτρης Αποστόλου αποφάσισαν να χωρίσουν και η ηθοποιός το ανακοίνωσε με μήνυμά της στο facebook: «Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά απο 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE