ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν κατάστημα - Ταυτόχρονα ξέσπασαν άλλες δύο πυρκαγιές σε κοντινή απόσταση

ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν κατάστημα - Ταυτόχρονα ξέσπασαν άλλες δύο πυρκαγιές σε κοντινή απόσταση

Η ώρα 17.50 το απόγευμα της Κυριακής 23/7, λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε ισόγειο κατάστημα με πατάρι διώροφης οικοδομής στην Λεωφόρο Λάρνακος στη Αγλαντζιά.

Το κατάστημα από την φωτιά, υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Στο σημείο ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πύλης Πάφου και Καϊμακλίου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.30. Ο πρώτος όροφος δεν επηρεάστηκε σοβαρά εκτός από μέρος της βαφής του λόγω των καπνών, ενώ οι ένοικοι του 1ου ορόφου απουσίαζαν την ώρα της πυρκαγιάς. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλίχτηκες νερού και 4 αναπνευστικές συσκευές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και πρόκειται περί κακόβουλης ενέργειας. Στην ίδια περιοχή και την ίδια ώρα σημειώθηκαν άλλες δύο πυρκαγιές σε (πλαστικό σκυβαλοδοχείο και σε αριθμό περιοδικών περιπτέρου). Η Αστυνομία ανέλαβε τη περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE