Εγκλωβίστηκε γυναίκα στην Αλυκή Λάρνακας- Εντοπίστηκε σε μήκος 500 μέτρων απ' τον δρόμο- Πέραν των 50 βαθμών κελσίου η θερμοκρασία

Εγκλωβίστηκε γυναίκα στην Αλυκή Λάρνακας- Εντοπίστηκε σε μήκος 500 μέτρων απ' τον δρόμο- Πέραν των 50 βαθμών κελσίου η θερμοκρασία

Η ώρα 13.45  την Κυριακή 23/7, λήφθηκε κλήση για στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό νεαρής Γαλλίδας η οποία εγκλωβίστηκε σε μήκος 500 μέτρων περίπου από τα όρια του δρόμου εντός στην μερικώς αποξηραμένη αλυκή Λάρνακας.

Για την διάσωση της γυναίκας, ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας ‘’Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’’. Με ειδικό εξοπλισμό, σχοινιά και φορείο  μεταφέρθηκε σε ασφαλισμένο χώρο και στην συνέχεια αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Η νεαρή υπέστη ελαφρά ηλίαση και μικροτραύματα στα ποδιά από τους κρύσταλλους του αλατιού. Στο κέντρο της αλυκής μέρα μεσημέρι σε συνδυασμό με την αντανάκλαση από το αλάτι επικρατούσαν θερμοκρασίες πέραν των 50 βαθμών κελσίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE