ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών κυκλοφορεί στους δρόμους - Χαρακτηρίζεται επικίνδυνος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών κυκλοφορεί στους δρόμους - Χαρακτηρίζεται επικίνδυνος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ong>Προσεκτικό συστήνεται να είναι το κοινό, όταν άγνωστοι τους πλησιάζουν, με διάφορες προφάσεις, αφού δεν γνωρίζουν την επικινδυνότητα που μπορεί να διατρέχουν εκείνη την στιγμή. Συγκεκριμένα, μέσω δημοσίευσης σε σελίδα στην οποία γίνονται αναρτήσεις και σχόλια, σχετικά με δήμο της Λεμεσού, αναφέρεται ότι, άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, πλησιάζει τον κόσμο με πρόφαση ότι είναι πωλητής και ξεγελά τους πολίτες, με αποτέλεσμα να τους «αρπάξει» αντικείμενα αξίας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κινείται με όχημα γκρίζου χρώματος αγνώστων αριθμών πινακίδας εγγραφής και πωλεί faux bijoux και άλλα αξεσουάρ, σύμφωνα με το μήνυμα που φέρεται να έστειλε στο κοινό, ο παρατηρητής της γειτονίας και δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook από πολίτη. Επίσης, ο ύποπτος, φέρεται έχει ελληνική προφορά, ενώ περιγράφεται ως, μέτριου αναστήματος, με μαύρα μαλλιά και ηλικίας περίπου 40 ετών. Για οποιανδήποτε πληροφορία, παρακαλείτε το κοινό να επικοινωνεί με τα  τηλέφωνα: ong>112,199,1460, ή τον Αστυνομικό της Γειτονίας. ong>Τέλος, το κοινό να πούμε ότι, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά την ώρα που κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους, ή όταν άγνωστοι τους πλησιάζουν. Όταν παρατηρείται κάτι ύποπτο, καλό θα ήταν να επικοινωνεί με την Αστυνομία και να προχωρά σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE