Αναμένεται νέος μίνι καύσωνας - Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Αναμένεται νέος μίνι καύσωνας - Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Θερµή αέρια µάζα αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή από την Τρίτη µε τη θερµοκρασία να κυµαίνεται σε ψηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Την Δευτέρα 10/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη 11/7, την Τετάρτη 12/7 και την Πέµπτη 13/7 ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ για την Πέµπτη αναµένεται µικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.