Σοκαρισμένος! Ο άσος της Ανόρθωσης περί κόλασης και ερήμου για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο

Σοκαρισμένος! Ο άσος της Ανόρθωσης περί κόλασης και ερήμου για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο

Δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr

Ο παίκτης της Ανόρθωσης μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο και την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Είναι ζέστη λες και βρίσκεσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά, σαν να ήσουν στην έρημο.

Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες.

Είμαι λίγο σοκαρισμένος (εννοεί τις καιρικές συνθήκες). Προπονούμαστε στις 8 το πρωί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE