Καιρός ήταν για τον Γιάννη…

Καιρός ήταν για τον Γιάννη…

Δεν ήταν είδηση μόνο η επιστροφή του Αγγελή στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου ένα χρόνο στο χθεσινό ματς με τη Δόξα. 

Έγραψε τα πρώτα του 20 λεπτά συμμετοχής με τη κυανόλευκη φανέλα του Απόλλωνα, ο Γιάννης Χατζηβασίλης. 

Έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ ο 27χρονος Κύπριος, μπήκε σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα είχε κατεβασμένη ταχύτητα, γενικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποσυντονισμένη. 

Επειδή άργησε τόσο πολύ να τον βάλει -σε επίσημο ματς- ο Αυγουστή, δεν σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζει. 

Η ομάδα θα έχει γεμάτο πρόγραμμα και μετά τον Δεκέμβριο. Ακόμα κι αν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Ληγκ, έχει τρία “χρωστούμενα” παιχνίδια στο πρωτάθλημα, σε κάποια φάση θα ξεκινήσουν και οι υποχρεώσεις του κυπέλλου. 

Η διοίκηση επέλεξε φέτος να γεμίσει το ρόστερ, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Οι παίχτες-ρεζέρβες, μάλλον το καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται να κάνουν κάμποση υπομονή, για να πάρουν τις ευκαιρίες τους. 

Ενδεχομένως μερικοί εξ αυτών, να ζητήσουν να φύγουν τον Ιανουάριο, για να πάνε κάπου αλλού που θα παίζουν περισσότερο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE