ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Όνειρα» για Λαβόρδε!

«Όνειρα» για Λαβόρδε!

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε αποτελεί ένα «όνειρο» για τους φίλους της Ανόρθωσης. Στην «κυρία» ο Κολομβιανός άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την ποιότητα του και τις εμπνεύσεις του εντός αγωνιστικού χώρου.
Από τον σύλλογο της Αμμοχώστου πήρε μεταγραφή για την Κράσνονταρ, εκεί όπου βρίσκεται έως τη δεδομένη χρονική στιγμή. O 29χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ μένει ελεύθερος τέλος Ιουνίου του 2018, και με βάση τους κανονισμούς από την 1/1/2018 έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του!
Ο «αγαπημένος» Ρικάρντο δεν έχει αγωνιστεί πολλές φορές φέτος, παρόλο που έχει σκοράρει με την ομάδα που τερμάτισε στη τέταρτη θέση την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στη Ρωσία.
Με τα δεδομένα αυτά, δεν αποκλείεται το σενάριο αποχώρησης του τον Ιανουάριο, με τον Ρόνι Λέβι να γνωρίζει καλά την αξία του, με τον οποίον συνεργάστηκε. Αλήθεια, θα προστεθεί αυτό το «υπερόπλο» στην καλοδουλεμένη «μηχανή» που προπονεί ο Ισραηλινός τεχνικός; Αναμένουμε εξελίξεις, αν και χρειάζεται οικονομική υπέρβαση για μία τέτοια κίνηση.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top