Προβληματισμός για Κουτίνιο

Προβληματισμός για Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μηρό και σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ η παρουσία του κόντρα στους νεοφώτιστους θα αποφασιστεί το πρωί του Σαββάτου (28/10), λίγες μόλις ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα. «Την περασμένη εβδομάδα είχε ένα πρόβλημα στην πλάτη, όμως το ξεπέρασε και αγωνίστηκε. Αυτήν την εβδομάδα έχει στο μηρό και αυτή τη στιγμή τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Χθες δεν κατάφερε να προπονηθεί και θα πάρουμε την απόφαση αύριο» ήταν το σχόλιο του Κλοπ για την κατάσταση του Κουτίνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έβαλε τα αθλητικά του και συμμετείχε στην πορεία Χριστοδούλας – Μαζί του Ιωάννου και Βαφεάδης - Δείτε φωτογραφίες

Άφησε σήμερα το κουστούμι το Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και συμμετείχει στην 50η πορεία Χριστοδούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE