Νεκρή χελώνα εντοπίστηκε σε παραλία της Ορόκλινης

Νεκρή χελώνα εντοπίστηκε σε παραλία της Ορόκλινης

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, φαίνεται πως η χελώνα τραυματίστηκε από προπέλα πλοίου καθώς έφερε εμφανή τραύματα στο κεφάλι και το καύκαλο της.

Λουόμενοι που προσέτρεξαν έδεσαν πρόχειρα τη χελώνα με πλαστικές σακούλες προκειμένου  να την ανασύρουν στην ακτή. Παράλληλα  ειδοποίησαν την Αστυνομία η  οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την Τοπική Αρχή, για να απομακρύνει  το νεκρό οστρακοφόρο.
Η νεκρή  χελώνα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι και παρέμεινε στην ακτή για αρκετές ώρες, εν μέσω πλήθους  κολυμβητών.

Από riknews

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE