ΠΑΦΟΣ: 45χρονος πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα - Νοσηλεύεται στην εντατική

ΠΑΦΟΣ: 45χρονος πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα - Νοσηλεύεται στην εντατική

O σοβαρός τραυματισμός 45χρονου πεζού από την Βουλγαρία είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το Σάββατο 24/06 στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 20:40 το βράδυ Σαββάτου 25/06, 27χρονος οδηγώντας το όχημα του επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε 45χρονο πεζό.

Ο 45χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός υπέστη κάταγμα κρανίου και επισκληρήδιο αιμάτωμα.

Ακολούθως ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου.Η κατάσταση της υγείας του 45χρονου κρίνεται σοβαρή.

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.