ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος «μπούκαρε» σε καφενείο και έγινε το έλα να δεις! Κατέληξε στην Αθαλάσσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος «μπούκαρε» σε καφενείο και έγινε το έλα να δεις! Κατέληξε στην Αθαλάσσα

35χρονος από την Φασούλα επιτέθηκε σε θαμώνες σε καφενείο στην Παραμύθα και κατέληξε στην ψυχιατρική κλινική της Αθαλάσσας.

Με επιθετική συμπεριφορά μπήκε στο καφενείο του χωριού το μεσημέρι του Σαββάτου 24/06 και άρχισε να επιτίθεται σε δυο θαμώνες ο 35χρονος άντρας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον 35χρονο δεν μπορούσε να τον καθησυχάσει κανείς με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία για βοήθεια.

Ο άντρας μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών συνέχισε να συμπεριφέρεται επιθετικά και αλλοπρόσαλλα.

Τα μέλη της δύναμης κατάφεραν να τον συνεφέρουν και ακολούθως τον μετέφεραν στον Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ψυχίατρος διαπίστωσε πως ο 35χρονος χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική της Αθαλάσσας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE