ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος «μπούκαρε» σε καφενείο και έγινε το έλα να δεις! Κατέληξε στην Αθαλάσσα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 35χρονος «μπούκαρε» σε καφενείο και έγινε το έλα να δεις! Κατέληξε στην Αθαλάσσα

35χρονος από την Φασούλα επιτέθηκε σε θαμώνες σε καφενείο στην Παραμύθα και κατέληξε στην ψυχιατρική κλινική της Αθαλάσσας.

Με επιθετική συμπεριφορά μπήκε στο καφενείο του χωριού το μεσημέρι του Σαββάτου 24/06 και άρχισε να επιτίθεται σε δυο θαμώνες ο 35χρονος άντρας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον 35χρονο δεν μπορούσε να τον καθησυχάσει κανείς με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία για βοήθεια.

Ο άντρας μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών συνέχισε να συμπεριφέρεται επιθετικά και αλλοπρόσαλλα.

Τα μέλη της δύναμης κατάφεραν να τον συνεφέρουν και ακολούθως τον μετέφεραν στον Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ψυχίατρος διαπίστωσε πως ο 35χρονος χρήζει άμεσης υποχρεωτικής νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική της Αθαλάσσας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE