ΠΑΦΟΣ: Νεαρός «μπούκαρε» σε Νοσοκομείο με πιστόλι ζητώντας φάρμακο – Καταζητείται από την Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Νεαρός «μπούκαρε» σε Νοσοκομείο με πιστόλι ζητώντας φάρμακο – Καταζητείται από την Αστυνομία

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο στην Πάφο το Σάββατο 17/6.

Νεαρός εισήλθε το Σάββατο 17/6 σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Πάφου και με την απειλή πιστολιού ζητούσε από το προσωπικό να του δώσουν το φάρμακο Oxycontin.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνομίας μέλη της οποίας κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας μετέβησαν στην οικία του νεαρού όπου στην παρουσία της μητέρας του, εντόπισαν δύο ομοιώματα πιστολιού.

Η Αστυνομία παρέλαβε τα δύο ομοιώματα για περαιτέρω εξετάσεις. 

Στο μεταξύ εναντίον του νεαρού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE