ΓΑΛΛΙΑ: Εκκενώθηκε περιοχή κοντά στη Λιόν λόγω έντονης οσμής από φιάλες αερίου

ΓΑΛΛΙΑ: Εκκενώθηκε περιοχή κοντά στη Λιόν λόγω έντονης οσμής από φιάλες αερίου

Οι Αρχές έστησαν ζώνη ασφαλείας περιμετρικά ενός Peugeot με 14 φιάλες αερίου,συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος.

Στην εκκένωση μίας κατοικημένης περιοχής κοντά στη Λιόν, στη Chasse-sur-Rhone, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 16/6 οι γαλλικές αρχές, ενώ ομάδα πυροτεχνουργών εστάλη να ερευνήσει ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot 406. 

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο περιείχε 14 φιάλες αερίου, μερικές εκ των οποίων βρίσκονταν στις μπροστινές θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάποιος ορατός πυροκροτητής και ότι οι φιάλες δεν φαίνονταν να συνδέονται με κάποιον τρόπο, δείχνοντας να απομακρύνει το ενδεχόμενο η υπόθεση να συνδέεται με την τρομοκρατία.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ένας άνδρας, οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη, ενώ ο συναγερμός στην περιοχή προήλθε από πληροφορίες που μετέφεραν στην αστυνομία οι πολίτες, εξαιτίας της οσμής του αερίου, που είχε γίνει αισθητή σε όλη την περιοχή.

Οι εισαγγελικές αρχές χειρίζονται ήδη την υπόθεση ως απόπειρα δολοφονίας, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.'

 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.